Kraak en Maak, Utrecht NL

 · 0 Comments

Toen ik een bericht over Kraak en Maak toegestuurd kreeg van een lief vriendinnetje wist ik meteen dat ik graag met deze winkel in contact wilde komen. Kraak en Maak zoals de naam al doet vermoeden zat in die tijd nog in een anti kraak pand in Utrecht aan de Lange Viestraat. Met veel zenuwen ben ik op een zaterdag gaan kijken en kwam zo in gesprek met Saskia van SAK Tassen. De winkel was zo gaaf opgezet met enorme appelkratten waar prints, kaarten en andere leuke snuisterijen in werden gepresenteerd, mooie meubels en de super gave werkplek voor in de winkel van Saskia.

Het was nogal spannend net op het moment dat ik klaar was om mijn illustratie goodies naar Kraak en Maak te brengen kreeg ik het nieuws dat ze helaas uit dit pand moesten. Wanneer ze een nieuw pand zouden vinden wisten ze niet. Echt balen.

Toen kwam in februari het bericht dat ze gingen verhuizen naar een nieuw pand, ik was zo ontzettend blij voor ze. In maart kwam ik weer met ze in contact en kijk waar we nu zijn. Ik mag in een te gekke winkel mijn werk verkopen die steeds meer en meer aan het groeien is met nieuwe ontwepers.

Saskia (SAK tassen) en Laura (Zin en Verzin) hebben me zo ontzettend goed geholpen, ik ben ze hier heel dankbaar voor.

Ga zeker een keertje kijken. Naast een rondje om de Dom, een wandeling langs de grachten, een hallo aan Nijntje is Kraak en Maak echt een must als je in Utrecht bent.

Kraak en Maak
Donkerstraat 3, 3511 KB Utrecht
Open: woensdag t/m zaterdag 12.00 – 17.00
wednesday – saturday 12.00 – 17.00

Kraak en Maak featured on blogs 

Interior Junkie

Little bit of sunshine